Solliciteren bij Verhagen Leiden, hoe werkt dat?

De sollicitatieprocedure bestaat uit vijf stappen.

01

Digitaal solliciteren

Je solliciteert online op een van onze vacatures en vult het sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in. Je ontvangt altijd een bevestiging van jouw sollicitatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

02

Kennismaking

Jouw cv en motivatie worden zorgvuldig beoordeeld door ons.

Sluit jouw ervaring en ambitie aan op onze vacature? Dan nodigen we je graag uit voor een eerste oriënterende kennismaking in Leiden.

In het kennismakingsgesprek leren we je graag beter kennen. We zijn benieuwd naar jouw interesses, kwaliteiten, ervaring en ambities.

Word je niet uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek? Dan hebben we op dit moment helaas geen vacatures die aansluiten bij jouw profiel. In dit geval zullen we je snel en persoonlijk hiervan op de hoogte brengen.

03

Sollicitatiegesprek

Je hebt het gesprek met jouw toekomstig leidinggevende en soms een collega uit het team. Tijdens dit gesprek maken we verder kennis met elkaar. We gaan inhoudelijk dieper in op je CV en de vaardigheden die je nodig hebt voor de functie. Op die manier komen we te weten of jij die enthousiaste professional bent die wij zoeken. Maar ook of de functie past bij wat jij zoekt. Wij stellen uiteraard een hoop vragen, maar zijn ook benieuwd naar jouw motivatie.

In de meeste gevallen volgt er nog een 2e gesprek of soms zelfs een 3e gesprek, afhankelijk van de functie waarop je hebt gesolliciteerd. Voor technische functies is een meeloopdag ook onderdeel van het sollicitatieproces.

04

Arbeidsvoorwaarden & contract

Als het sollicitatiegesprek positief is verlopen, jij een duidelijk beeld hebt van onze organisatie en wij denken dat we goed bij elkaar passen, dan doen we je graag een passend contractvoorstel. Hierin nemen we uiteraard de informatie over jouw salaris, onze pensioenregeling en andere arbeidsvoorwaarden mee.

Als we er met elkaar uitkomen zullen wij jouw arbeidsovereenkomst opstellen.

05

Welkom bij Verhagen

Welkom, leuk dat we je mogen toevoegen aan het team van Verhagen Leiden. Om jou een vliegende start te laten maken, zorgen wij voor een op maat gemaakt inwerkprogramma. Op deze manier leer je je collega’s kennen, zie je hoe de verschillende disciplines met elkaar samenwerken en maak je kennis met de “way of working” binnen Verhagen Leiden.

Wij kijken uit naar jouw komst!